Opleiding ‘mannen voor jongens’

Hoe haal jij als vader de mooie man in jouw zoon naar boven?

Bij de opleiding mannen voor jongens ervaar je de veiligheid en steun die mannen elkaar kunnen bieden. Het is een enerverende training die jou veel over jezelf en over het man-zijn zal leren. Daarnaast laten wij jou voelen wat jongens werkelijk nodig hebben om een man te worden.

Het doel van de opleiding is om je (beter) in staat te stellen jongens te begeleiden in hun transitie van jongen naar jonge-man. Het versterkt je in je rol als vader, peetoom, opa, professional, mentor etc.

De training bestaat uit 6 blokken en een facultatieve afsluitingsdag ter integratie. Ieder blok bestaat uit een avondbijeenkomst en thuisopdrachten om specifieke onderdelen uit te diepen. We werken met een mix van 65% ervaringsgerichte oefeningen en 35% theoretische kennis.

Koningshart_Echt_Mooij_fotografie.drukwerk-2546

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema’s

  • verschil tussen jongens- en mannenpsychologie
  • de verschillende mannelijke archetypen
  • kennis van specifieke jongenseigenschappen
  • begeleidingsvaardigheden
  • begrijpen van de essentie van een Rites of Passage-programma
  • reis van de held

Er is voor de liefhebbers, aan het eind van de training, de mogelijkheid om mentor te worden van een jongen waarbij steun gewenst of noodzakelijk is. Wie toetreedt tot het mentoren-netwerk krijgt begeleiding, intervisie en verbreding vanuit de zelfstandig opererende groep. Als mentor begeleid je jongens naar een Rites of Passage en verzorg je tevens het na-mentorschap.

Lees hier wat de deelnemers  van onze training vinden.


Praktisch

Er starten groepen op:

  1. 09 april 2018

Tijden: Inloop 19:00 uur. Start 19:30 uur, einde 22:30 uur.

Data :

Adres: Tweede Oude Heselaan 179A, 6542 VE Nijmegen (vlakbij Centraal Station en gratis parkeren)

Bijdrage: De opleiding vraagt een investering van €275,- (ook te factureren als cursus persoonlijke ontwikkeling. Voor de facultatieve integratiedag betaal je €100,- bovenop het bedrag van de opleiding zelf. Tijdens de integratiedag onderga je zelf een Rites of Passage. Kun je de btw aftrekken? Dan betaal je het basisbedrag en wordt de btw daarbij opgeteld).

Reageren? Dat kan in ons forum topic

Reactiemogelijkheid is gesloten