Wie zijn wij?

In september 2014 hebben Loek van der Lans en Ard Luijmes Stichting KoningsHart opgericht.

De doelen van de stichting zijn: jongens te steunen in hun ontwikkeling van jongen tot man en het oprichten van een community van mannen die het beste uit zichzelf willen halen met het doel om jongens nog beter te kunnen ondersteunen.
Dit doet de Stichting door het bieden van scholing voor mannen rondom jongens, Rite of Passage programma’s, mentortrajecten en lezingen voor professionals en ouders.

Loek van der Lans

Loek_500x333Als docent met bijna dertig jaar ervaring, weet ik dat jongens hun eigen problemen kunnen hebben. Mijn kracht zit in het persoonlijke contact en het praktisch aansturen van groepen zoals mannencirkels, jongeren, vaders en zonen. Mijn ervaring als praktijkdocent in het VMBO en als begeleider/coach in LeerWerkTrajecten komt mij daarbij goed van pas. Het is mijn missie om jongens verder te helpen op het pad naar volwassenheid met extra aandacht voor het mannenstuk daarin. Het versterken van de verbinding tussen jongens en hun vaders heeft daarbij mijn bijzondere aandacht.

Loek@koningshart.nl
06 44492964


Ard Luijmes

Ik ben opgeleid tot jeugdhulpverlener en heb jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening, als coach en als docent op een MBO. In mijn werk en als vaard 3der zag ik dat geregeld dat jongens erkenning missen in hun eigenheid en eigenaardigheden. In 2010 heb ik Centrum La Vita opgericht om jongens te begeleiden in hun ontwikkeling naar man-zijn. Mijn visie is dat er mannen nodig zijn, die verantwoordelijkheid nemen voor het opgroeien van jongens. Dat is iets wat we samen moeten doen. En daarvoor hebben Loek en ik Stichting KoningsHart opgericht.

ard@koningshart.nl
o6 27334004

Naar de contactpagina


Loek en Ard zijn tevens Rots en Water-trainers en hebben beiden de Global Rites Of Passage Leadershiptraining gevolgd bij Dr. Arne Rubinstein.

 

 

Reactiemogelijkheid is gesloten