Wie zijn wij?

In september 2014 hebben Ard Luijmes en Loek van der Lans Stichting KoningsHart opgericht.
Beiden werkten met tieners en vonden dat er meer nodig was om jongens in deze leeftijdsgroep te ondersteunen in hun overgangsfase van kind naar volwassene.
Inmiddels hebben tientallen mannen de opleiding Mannen voor Jongens gevolgd, zijn diverse Making of Men weekenden aangeboden en is er een kring van enthousiaste mannen ontstaan die staan te popelen om actief te zijn tijdens de activiteiten van Koningshart.

Transitie fase

Na een enthousiast begin en veel inspanningen om Koningshart meer bekendheid te geven hebben Ard en Loek een stapje terug gezet. Zij hebben de mannen van de Koningshart Fellowship uitgenodigd om het vele dagelijkse werk, dat gepaard gaat met het voortzetten van de organisatie, over te nemen.
Er wordt hard gewerkt aan deze transitie fase en we zijn hoopvol en zeer benieuwd naar de uitkomst.

Gezocht: actieve mannen die vanuit hun koningshart willen bijdragen

We zoeken enthousiaste mannen die zich actief willen inzetten om de missie van koningshart mede richting te geven en in de wereld te zetten! Misschien ben jij heel erg thuis in PR, Facebook, Twitter en LinkIn? Wellicht wil je helpen bij het geven van de opleiding Mannen voor Jongens of wil je jouw expertise inzetten tijdens onze Making of Men-weekenden? Of heb je zelf een netwerk waarin je mannen kunt enthousiasmeren? Mogelijk ben je een goede spreker en kom je veel op congressen of scholen… Kortom: je bent welkom!

Voel jij je aangesproken om binnen Koningshart een rol te spelen? Laat dan NU iets van je horen. Naar de contactpagina

Als je contact opneemt met Koningshart zul je waarschijnlijk een van de bestuursleden, John of Hendrik, treffen.

En de activiteiten?

Ondertussen gaan onze opleiding en MoM weekenden gewoon door. Want daarin kunnen wij, de mannen van Koningshart, ouders bijstaan het beste uit hun zoon naar boven te halen. Want dat willen wij, inclusief Ard en Loek, nog steeds heel graag. zie agenda

Train de trainer

Wij stellen onze kennis beschikbaar! Wij trainen graag de trainers zodat ons zaaigoed mag gaan groeien.


Reageren? Dat kan in het forum topic


 

Reactiemogelijkheid is gesloten