Lezing voor scholen

Jongens een slag apart!?!

Hoe ga je om met de verschillen tussen jongens en meisjes en hoe haal je het beste in jongens naar boven? Dat is het thema van onze lezing voor leerkrachten, docenten en ouders. Binnen het onderwijs, waar steeds minder mannen werken, voelen jongens zich vaak niet begrepen. Met alle gevolgen van dien.

Meisje en jongen

 

 

 

 

 

 

 

 

Jongens zijn liefdevol, creatief, grappig, energiek en sensitief, maar kunnen ook heel irritant, storend en bij tijd en wijle agressief zijn. En als je erover wilt praten haken ze af of zeggen bijna niets. Herkenbaar?

Niet voor niets zegt men dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Naast de verschillen in ontwikkelingstempo, hormoonhuishouding en de bouw van de hersenen zijn er ook fundamentele verschillen in hoe je jongens en meisjes het beste kunt begeleiden en onderwijzen.

Onze interactieve lezing geeft antwoorden op al je vragen.

Wij bieden ook een combinatiepakket aan waarbij we de lezing en het scholen-programma ‘de Reis van de Held’ tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden.

Ga nu direct naar het contactformulier.

Review lezing Jongens een slag apart voor basisscholen
De uitnodigende aankondiging voor deze thema-avond zorgde voor een volle zaal in basisschool het Venster te Gemert. Vrijwel alle ouders hebben, vanuit een herkenning in hun thuissituatie, tips meegekregen van Loek van der Lans: hoe is onze kijk op jongens en hoe kunnen we het beste met deze ‘soort’ omgaan? Hij zorgde door zijn manier van presenteren dat alle aanwezigen de hele avond geboeid bleven. We kijken terug op een zinvolle bijeenkomst!

Groet,
Argo

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.